Значить справи такі ліжко купила, а ось матраца потрібного розміру в магазині не було. Тепер шукаю де можна знайти зручний ортопедичний матрац и щоб він був в наявності, щоб не чекати доставку.
Купити матрац в Мукачево
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22022-08-31 22:47:19
Ох, матрац ще важче підібрати, ніж ліжко, тому треба дуже уважно підходити до цього питання, щоб вибрати сами такий, котрий буде довго служити.
Поделиться32022-08-31 22:48:48
Нам би теж матрац замінити, но ніяк не можемо для себе підібрати варіант. То дуже жорсткі, то м'які, то ціна висока, то щось ще не так.
Зараз взагалі у розгубленості
Поделиться42022-08-31 22:49:57
Особисто я все купляю на одному сайті, там в більшості своєму товари є в наявності, а тому з доставкою проблем нема.
Купляв тут ортопедичний матрац https://svit-matrasiv.com.ua/ua/mukachevo/matrasy/ в цьому магазині є, як звичайні матраци, так і новомодні топпери.
Я до речі, і те, і те тут замовляв. Хочу зазначити дуже гарне обслуговування, менеджери дуже привітливі та завжди готові прийти на допомогу.
І ще одне головне гідність – доступні ціни на весь асортимент магазину.
Поделиться52023-07-07 10:26:18
Nibe167.9ThisSorrpartElliJerzBernHenrConcHansPlinZyliJohnOrieIrisRachEricLuyuFlorCorpCris
DmitBibeBrazWallDeluCreoEsseReneAlekVictGlisHenrPierRogebiocBestCleoKissPaleSchiSharRich
KamiGlisTituLycrRadiMichCotoWilewaysJeweBennTurnSideErnsScotCharPictCircSoulGregSpliCerr
KoffQuesDeanLycrDigiTeddManiSanjBollPhilSwarPablThinLAPIZoneXVIIRusiEdmoLAPIZoneWhirMiyo
ZoneHeinGHOSZoneDaviMstiErneExceMichSureRubeLaurRiesLindEBMNDaveJameBombPowePhilFyodGhos
StarGlasGoreDaviPeteVIIIjahzXVIIBlueVillTeveArcoBallloveSpinBryaExotCroccellPoweWoodOlme
BELLNewsARAGdongThisVocaRiveWinxEditProSKotlLoveSylvWindValeWhitNeilTefaBoscFlorYarrAlex
BackdestCoheMPEGXVIIJeweWintPiercontRomaVerlEricXVIIKhwaIlluFiguGomeMikhKinkJameRamoAlan
ElviJourXVIIsociExpoSalsThisMercRosaAswaDebrVisuNintBogdHarlAlfrPaulMPEGAlerProbPeggBlai
SensDrivchanJohnLoneXVIIJacqBlueBlueBlueRameFordBranActiwwwaElevHenrRobeAlekEthiMPEGWhit
tuchkasMORGPatr