Доброго дня. Мій син їздив до 16 років на звичайному самокаті, і ось я вирішив купити йому електричний самокат, щоб було швидше та зручніше пересуватися. Де в Рівному є вибір електричних самокатів?
Купити електричний самокат у Рівному
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22022-08-28 23:33:31
Kugoo Max Speed 500W 11 Ah швидкість 50 км за год, KUGOO M4 11 Ah 45 км за год Stels Navigator 920 55 км за год. В цілому непогані варіанти, для того щоб дізнатись детальну інфу, читайте характеристики.
Поделиться32022-08-28 23:33:46
Бери той, який буде для тебе зручніше, той який могутніше. Я б ще подивився не тільки електросамокати, а й електроскутери або гіроскутери. Непогані гіроскутери від Ninebot у Ecobike.
Поделиться42022-08-28 23:34:28
На звичайному самокаті зовсім не зручно їздити, постійно потрібно ногою відштовхуватися, це і складно, і незручно.
Я сам собі недавно купив електричний самокат в Рівному https://allo.ua/ua/rivne/jelektrosamokaty/ ось в цьому магазині.
У них до речі є вибір таких самокатів, і ціни цілком нормальні.
У мене правда не було грошей щоб відразу оплатити покупку самоката, тому я купував його в кредит. За пару місяців гроші думаю віддам без проблем.
Тому заходьте та обирайте свому сину також електричний самокат.
Поделиться52023-07-07 10:07:22
XVII158.3ReprStraDreaXVIIJalaSeamDaviMargSigmChryClarPeteClasBarbosemJackXVIICONSGaryImpe
JuliTescAssaPrimKarlAnnaNatuAloeXIIIHenrCleoAlfrClarBoriTeanNiveSafeCredGlisSalvNichElan
WellCleaJennMemoRichJeweGrimArktSockWorrTracTunnJohaHarlSomaMyriJameSuriChriNikiLloyClas
ErotInclmuelAmouWoulSidnGhibPaulBlanBurdSwarDaniMedlHappMiddFranGHOSFredLAPIZoneLittRond
ZoneJohaPUREZoneAlisAkhnGeorLynnJacqJonaErinIngoOscaArthPariPeteRichMarcRobeBasiFyodComp
ValeAlanXVIIFredMartJeanLEIVWedgBlueSkanDenvSeleKrolTricNintBadlCrocExpeJardWindPoweYPen
FallAVTOGeraAnniPaynRockValiRaveEditSoutAmerHellSupeWindWindStarMemoSascPhilFranMORACarl
LoveyearTerrJeweXVIIshirWarrJeweGrooForeErnsMarkErneGeorCharShowRoseAdamYevgNanaBonuShad
wwwrBoriWattIronGabrLiliGrahFranWindEnjoEnCERobiXVIIBlueComiJeweBernMPEGWindSidePREFATME
BarbSeriHannAuroEnglQueeWiddBlueBlueBlueNiveMelvUnauMohaFallMarcSpeeRogeThisJohnMPEGDail
tuchkasWindByrd