Моя картка Ощадбанку була заблокована в найнеприємніший момент, коли я вже стояла в касі супермаркету з покупками. Спочатку я не могла зрозуміти, що сталося, але після кількох спроб розрахуватися зрозуміла, що картка була заблокована через підозрілі операції. Було дуже важливо вирішити це питання швидко. Тоді я почала шукати спосіб, як розблокувати картку Ощадбанку https://oplatezhah.com/rozblokuvaty-kar … chadbanku/ і завдяки цій статті на порталі «Про гроші» я змогла розблокувати картку без походу до відділення. Виявилося, що це можна зробити через мобільний додаток Ощадбанку. Я увійшла в систему, знайшла свою заблоковану картку і перевірила причину блокування. Після цього просто натиснула на кнопку «Розблокувати картку» і підтвердила операцію через SMS. Через кілька хвилин картка була розблокована, і я змогла без проблем завершити покупки. Це був дуже зручний і швидкий спосіб вирішення проблеми без необхідності відвідувати банк. Якщо у вас виникне подібна ситуація, раджу ознайомитися з гідом на «Про гроші».
Заблокувалася картка Ощадбанку
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1