Маючи можливість порівняти різні варіанти домашнього взуття, вирішив придбати капці з вишивкою. Не можу не запитати: чи дійсно така вишивка є якісною? Чи не швидко вона стирається при використанні, чи не втрачає вигляд після прання? Як ці капці тримають форму й зручні для довгого носіння вдома? І ще важливе питання — чи вишивка не створює дискомфорту на ногах?
Вибір капців з вишивкою
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-11-24 21:35:27
Капці зручні, мають м'яку підошву, що дозволяє носити їх навіть протягом декількох годин без відчуття дискомфорту. Згоден, що вишивка може виглядати не так яскраво після тривалого використання, але в цілому вони виглядають дуже стильними. Якщо потрібна комбінація традиційного вигляду та комфорту, такі капці — чудовий вибір.
Поделиться32024-11-24 21:35:50
Я придбав капці з вишивкою, тому що мені сподобалась їхня естетика. Вишивка на них виглядає дійсно красиво, але, на жаль, за деякий час стала виглядати не так яскраво, як на початку. Можливо, це питання індивідуального використання, але я помітив, що навіть при делікатному пранні деякі нитки втратили свій колір.
Поделиться42024-11-24 21:36:23
Взяв домашні капці з вишивкою в Крамниці вишитого одягу https://kram.kr.ua/ на подарунок для матері і був приємно здивований. Вона сказала, що вони дуже зручні і приємні на дотик. Після кількох тижнів носіння помітили, що вишивка не вицвітає, що дуже важливо для таких виробів.
Зручність не викликає жодних питань, адже капці мають м'яку підошву, що робить їх ідеальними для домашнього використання. Я думаю, що наступного разу куплю саме такий тип взуття й собі, адже ці капці з вишивкою поєднують в собі комфорт і естетику.