Як вибрати унітаз, щоб був зручний, довговічний і не вимагав частих прибирань? Чув багато різного: комусь важливіше, щоб економно змивав воду, комусь – щоб не запотівав і не було розводів на поверхні. Не знаю, чи звертати увагу на матеріал, висоту, форму чаші, чи важлива система змиву? Чи варто переплачувати за кераміку або інші покращені матеріали? І що там з гарантією? Якщо хтось купував нещодавно і вже мав змогу перевірити в дії – поділіться, що враховували при виборі і чи виправдалися очікування.
Як вибрати унітаз?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-10-30 19:31:21
Я вибирав унітаз нещодавно, скажу, що орієнтувався передусім на змивну систему та матеріал. Взяв модель з подвійним змивом: можна вибрати повний або половинний об’єм води, що економить ресурси.
Поделиться32024-10-30 19:31:51
Я колись теж думав, що важливий тільки дизайн, але, як виявилось, не лише це має значення. Купив модель, де можна регулювати рівень сидіння, і це справді зручно, особливо якщо в родині різний зріст.
Поделиться42024-10-30 19:32:27
Недавно встановив унітаз у нову ванну, теж довго вибирав. Зупинився на підвісній моделі унітаза https://www.leroymerlin.ua/f/Unitazy.80 … 9a849329e1 і тепер розумію, що не прогадав. По-перше, виглядає сучасно й акуратно, особливо якщо ванна невелика – місце економить суттєво. Ще великим плюсом є простота в прибиранні: підлогу під унітазом можна легко протерти, не треба підлазити щіткою у важкодоступні місця.
Вибрав модель з антибактеріальним покриттям, яке запобігає утворенню нальоту і знижує необхідність частого прибирання. Ще один нюанс – злив безшумний, що, виявилось, дуже зручно, коли в квартирі є діти.