форум для общения

Объявление

Вы можете зарабатывать деньги выполняя задания на от 100 долларов в месяц регистрация тут
-------------------------------------
Еще один сервис, где Вы можете хорошо зарабатывать - регистрация тут
Оплата за комментарии на форумах - регистрация тут
Выбор лучших обменников различных платежных сервисов и криптовалют можно посмотреть тут
Создать кошелек в интернете - можно тут

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » форум для общения » Разговоры на любые темы » шпулька для швейной машинки

шпулька для швейной машинки

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Привіт всім! Хочу звернутися до вас за порадою. Маю велике бажання купити швейну машинку для домашнього використання, але стикаюся з однією проблемою – де знайти якісний магазин, де можна придбати всі необхідні аксесуари та деталі? Зокрема, мене цікавить шпулька для швейной машинки. Можливо, хтось уже мав досвід з певними магазинами та може порекомендувати надійний варіант у нашому місті? Буду вдячний за будь-яку допомогу та поради!

0

2

Я давно шукав ідеальну шпульку для своєї швейної машинки, і знайшов її в магазині S-Mir https://s-mir.com.ua/ua/catalog/aksessu … in-shpulka Ця шпулька працює як годинник і дозволяє шити без перебоїв. Рекомендую всім швейникам звертатися саме сюди за якісними та надійними аксесуарами!

0

Вы здесь » форум для общения » Разговоры на любые темы » шпулька для швейной машинки