форум для общения

Объявление

Вы можете зарабатывать деньги выполняя задания на от 100 долларов в месяц регистрация тут
-------------------------------------
Еще один сервис, где Вы можете хорошо зарабатывать - регистрация тут
Оплата за комментарии на форумах - регистрация тут
Выбор лучших обменников различных платежных сервисов и криптовалют можно посмотреть тут
Создать кошелек в интернете - можно тут

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » форум для общения » Разговоры на любые темы » Подскажите сообщество для обсуждения новых криптопроектов

Подскажите сообщество для обсуждения новых криптопроектов

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Добрый день! Ищу активное сообщество, где можно обсуждать новые и перспективные криптопроекты. Хотелось бы обмениваться мнениями и находить информацию о стартапах на ранних стадиях. Если у вас есть хорошие рекомендации, поделитесь, пожалуйста. Буду признателен!

0

2

Крипто блог Crypto Crew - це джерело цінної інформації та аналітики про криптовалютний ринок. У їхньому блозі можна знайти актуальні новини, аналізи ринку та корисні поради від досвідчених трейдерів.

0

3

Важко уявити наше сьогодення без новин, тому я завжди кажу, що потрібно бути більш активними і уважно стежити за інформаційним простором. Завдяки якісному новинному порталу я завжди перебуваю в самому центрі інформаційного простору. Так, я дізнався про Максима Кріппу https://investtrustbank.com.ua/tag/maksym-krippa/ , відомого українського інвестора та бізнесмена, який здобув популярність не тільки в бізнес-середовищі, а й у світі кіберспорту. Кріппа відомий як власник команди NAVI, а також як власник компанії GSC Game World, яка завоювала серця фанатів по всьому світу завдяки створенню популярної гри S.T.A.L.K.E.R. Крім того, за особистою ініціативою Максима був створений благодійний фонд MK Foundation, який надає допомогу Збройним силам України. Дуже круто, що в українському просторі є такий бізнесмен, який своїми діями показує, що розвиток не стоїть на місці навіть у такий складний час.

0

Вы здесь » форум для общения » Разговоры на любые темы » Подскажите сообщество для обсуждения новых криптопроектов