Я нещодавно почав цікавитися настільними світильниками і не знаю, на що варто звернути увагу при виборі. Мені здається, що основними критеріями є яскравість та дизайн. Які ще параметри є важливими при виборі настільного світильника?
Вибір настольного світильника
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-09-14 01:22:45
При виборі настільного світильника також зверніть увагу на колірну температуру світла, регулювання яскравості, наявність вбудованого USB-порту для зарядки пристроїв, і звичайно ж, енергоефективність. Деякі моделі також мають функцію автоматичного вимкнення через певний час, що є зручним для економії електроенергії.
Поделиться32023-09-14 01:22:57
Дякую за поради! А як щодо брендів? Чи є якісь відомі виробники, на яких варто зосередити увагу? Я чув про таких як Xiaomi та Philips, але не знаю, чи варто орієнтуватися на них.
Поделиться42023-09-14 01:23:20
Я нещодавно почав цікавитися настільними світильниками і не знаю, на що варто звернути увагу при виборі. Мені здається, що основними критеріями є яскравість та дизайн. Які ще параметри є важливими при виборі настільного світильника?
Обидва бренди, Xiaomi та Philips, виробляють гарні настільні світильники. Проте, я б також порекомендував подивитися на каталог настільних світлодіодних світильників https://allo.ua/ua/nastol-nye-svetodiodnye-svetil-niki/ тут є широкий вибір різних моделей різних виробників, і ви зможете вибрати те, що підходить саме вам за функціональністю та стилем.
Наприклад, вам може сподобатися модель із регульованою колірною температурою та підсвічуванням, що буде зручно як для роботи, так і для читання. Також багато з них мають сучасний і стильний дизайн, який підійде для будь-якого інтер'єру.