Всім привіт. У моєї сестрички незабаром день народження і мені хоче її приємно здивувати. Вирішила прикупити дитині розумний годинник. Підкажіть у якому магазині найкраще брати?
Cмарт годинник Samsung у Львові
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-04-24 13:22:08
Всім привіт. У моєї сестрички незабаром день народження і мені хоче її приємно здивувати. Вирішила прикупити дитині розумний годинник. Підкажіть у якому магазині найкраще брати?
Привіт і вам. Я кілька місяців тому купував подібний годинник своїй дружині. Я радився з нею і вона сама вибирала собі модель. Наразі вона їх не знімає з руки, вони завжди з нею
Поделиться32023-04-24 13:22:59
Якщо не секрет в якому магазині купляли та на якій моделі зупинили свій погляд. Хочеться купити малої гарний подарунок.
Поделиться42023-04-24 13:25:41
Якщо не секрет в якому магазині купляли та на якій моделі зупинили свій погляд. Хочеться купити малої гарний подарунок.
Я особисто завжди купую в інтернет-магазині Алло. Мені подобається якість товару, який вони продають. А що стосується моделі, то моя жінка обрала смарт годинник Samsung у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/smart-chasy/pr … l-samsung/ модель Samsung Galaxy Watch 5 40mm Pink Gold (SM-R900NZDASEK). Обрала саме Самсунг, тому що має телефон такої ж фірми. І функції в телефоні були всі такі, які їй потрібні.