Усім доброго вечора. У мого хрещеника незабаром день народження. Дитина давно вже мріє про самокат. Вирішив порадувати його таким подарунком. Ви мені підкажете до якого магазину у Дніпрі краще звернутися? Щоб було співвідношення ціна-якість.
Де можна купити дитячий самокат у Дніпрі?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-04-14 23:44:09
Доброго вечора і вам. Я два місяці тому доньці на день народження подарував новий класний самокат. Купував його у надійному інтернет-магазині у Дніпрі. Можу підказати куди вам варто звернутись.
Поделиться32023-04-14 23:45:00
Мені на роботі колеги порадили один магазин в інтернеті. Я його відвідав та розчарувався. Там ціни просто космічні і вибору майже немає. А де ви купували у Дніпрі? І який самокат обрали доньці?
Поделиться42023-04-14 23:46:53
Я вам раджу звернутися до інтернет-магазину "Алло". Я купував тут. Магазин чудовий, надійний, перевірений. Довіряю йому майже два роки. Тут і ціни доступні, і якісні товари. Для доньки я вибрав триколісний самокат Scooter MG-02 Blue. Він призначений для дітей віком від 3-х років і витримує навантаження 30 кг. Так само є ножне гальмо. З особливостей – це колеса, які гарно світяться під час їзди. Більше вибору дитячих самокатів у Дніпрі https://allo.ua/ua/dnipro/samokaty/ ви можете подивитися на сайті магазину. Вибір величезний. Бажаю вдалої покупки.