Через постійні відключення електропостачання я вирішив придбати бензиновий генератор, проте не знаю, який саме вибрати. Мені потрібен генератор, який зможе живити весь мій будинок, і я очікую ваші пропозиції.
Домашній бензиновий генератор
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-02-24 22:00:20
Можливо, краще купити газовий генератор, так як це буде економніше за паливом. Я сам володію електричним генератором, який працює на природному газі. Тепер, після того, як я купив газовий генератор, я не хвилююся про відключення світла.
Поделиться32023-02-24 22:01:38
Газовий генератор точно не підійде мені, оскільки бензиновий буде використовуватися мною не тільки вдома. Мені потрібен бензиновий генератор, і я очікую на додаткові поради. Тільки, будь ласка, пропонуйте конкретні моделі.
Поделиться42023-02-24 22:03:49
Через постійні відключення електропостачання я вирішив придбати бензиновий генератор, проте не знаю, який саме вибрати. Мені потрібен генератор, який зможе живити весь мій будинок, і я очікую ваші пропозиції.
Я купував електричний генератор Forte FG6500 на сайті магазину Алло https://allo.ua/ua/benzinovye-generatory/ повьністью їм задоволенний. Його потужності вистачить для живлення вашого будинку, якщо, звичайно, у вас немає дуже потужних електричних приладів.
Генератор, який я вам пропоную, легко пересувається однією людиною, оскільки має колеса та ручки, що нагадує тележку. Найголовніше, щоб запропонована мною модель підійшла за вашим бюджетом, проте якщо щось не так, в асортименті є багато інших генераторів, з яких ви зможете вибрати собі потрібний.
Отредактировано ProTexnik (2023-02-26 20:46:16)