У мене недавно полетів мій фільтр для води, мабуть, остаточно. Купувати новий повноцінний фільтр я зараз не можу, тому що немає грошей. Єдиним нормальним варіантом бачу купівлю фільтра глека. Підкажіть, як його правильно вибрати?
Купівля фільтр глечика
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-01-12 17:00:21
У мене недавно полетів мій фільтр для води, мабуть, остаточно. Купувати новий повноцінний фільтр я зараз не можу, тому що немає грошей. Єдиним нормальним варіантом бачу купівлю фільтра глека. Підкажіть, як його правильно вибрати?
Фільтр глечик вибирають виходячи з його обсягу, у всьому іншому вони практично нічим між собою не відрізняються. Але, ти повинна розуміти, що в будь-якому випадку повноцінний фільтр купувати доведеться, тому що з фільтром глечиком далеко не поїдеш.
Поделиться32023-01-12 17:04:08
Фільтр глечик вибирають виходячи з його обсягу, у всьому іншому вони практично нічим між собою не відрізняються. Але, ти повинна розуміти, що в будь-якому випадку повноцінний фільтр купувати доведеться, тому що з фільтром глечиком далеко не поїдеш.
Я розумію, що доведеться брати повноцінний фільтр у майбутньому, але зараз я собі його дозволити не можу, тому хочу спочатку взяти фільтр глечик, щоб хоч якась чиста вода в будинку була.
Поделиться42023-01-12 17:11:37
Я розумію, що доведеться брати повноцінний фільтр у майбутньому, але зараз я собі його дозволити не можу, тому хочу спочатку взяти фільтр глечик, щоб хоч якась чиста вода в будинку була.
Ну, тоді я не бачу, в чому може бути проблема. Як я вже казав, фільтр глечик вибрати дуже просто, головне визначся з потрібним тобі об'ємом, в основному вони йдуть 3-4 літри.
Можу порадити тобі глянути фільтри глечика загалом https://allo.ua/ru/fil-try-kuvshiny/ і вже виходячи з усього цього асортименту вибирай найбільш вдалий тобі варіант.
У мене свого часу було два фільтри глечика, при тому, що і повноцінний фільтр стояв, я просто воду з-під глека пив, а з-під крана готував їжу і мив посуд. Наразі вистачає одного фільтра.