форум для общения

Объявление

Вы можете зарабатывать деньги выполняя задания на от 100 долларов в месяц регистрация тут
-------------------------------------
Еще один сервис, где Вы можете хорошо зарабатывать - регистрация тут
Оплата за комментарии на форумах - регистрация тут
Выбор лучших обменников различных платежных сервисов и криптовалют можно посмотреть тут
Создать кошелек в интернете - можно тут

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » форум для общения » Разговоры на любые темы » Купівля фільтр глечика

Купівля фільтр глечика

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

У мене недавно полетів мій фільтр для води, мабуть, остаточно. Купувати новий повноцінний фільтр я зараз не можу, тому що немає грошей. Єдиним нормальним варіантом бачу купівлю фільтра глека. Підкажіть, як його правильно вибрати?

0

2

bombita написал(а):

У мене недавно полетів мій фільтр для води, мабуть, остаточно. Купувати новий повноцінний фільтр я зараз не можу, тому що немає грошей. Єдиним нормальним варіантом бачу купівлю фільтра глека. Підкажіть, як його правильно вибрати?

Фільтр глечик вибирають виходячи з його обсягу, у всьому іншому вони практично нічим між собою не відрізняються. Але, ти повинна розуміти, що в будь-якому випадку повноцінний фільтр купувати доведеться, тому що з фільтром глечиком далеко не поїдеш.

0

3

санёк написал(а):

Фільтр глечик вибирають виходячи з його обсягу, у всьому іншому вони практично нічим між собою не відрізняються. Але, ти повинна розуміти, що в будь-якому випадку повноцінний фільтр купувати доведеться, тому що з фільтром глечиком далеко не поїдеш.

Я розумію, що доведеться брати повноцінний фільтр у майбутньому, але зараз я собі його дозволити не можу, тому хочу спочатку взяти фільтр глечик, щоб хоч якась чиста вода в будинку була.

0

4

bombita написал(а):

Я розумію, що доведеться брати повноцінний фільтр у майбутньому, але зараз я собі його дозволити не можу, тому хочу спочатку взяти фільтр глечик, щоб хоч якась чиста вода в будинку була.

Ну, тоді я не бачу, в чому може бути проблема. Як я вже казав, фільтр глечик вибрати дуже просто, головне визначся з потрібним тобі об'ємом, в основному вони йдуть 3-4 літри.
Можу порадити тобі глянути фільтри глечика загалом https://allo.ua/ru/fil-try-kuvshiny/ і вже виходячи з усього цього асортименту вибирай найбільш вдалий тобі варіант.
У мене свого часу було два фільтри глечика, при тому, що і повноцінний фільтр стояв, я просто воду з-під глека пив, а з-під крана готував їжу і мив посуд. Наразі вистачає одного фільтра.

https://i.allo.ua/media/catalog/product/cache/1/small_image/212x184/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/4/142846-1.jpg

0

Вы здесь » форум для общения » Разговоры на любые темы » Купівля фільтр глечика