Доброї ночі всім! Планую весною починати ремонт у квартирі, і вже по маленьку купую все необхідне. Хочу купити шуруповерт, але не знаю який краще обрати. Порадьте якісний шурeповерт, та інтернет-магазин в якому його можна купити.
Який шуроповерт краще купити?
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22023-01-08 02:38:01
Привіт! Мій чоловік робить меблі людям, тому я йому нещодавно на День народження подарувала не поганий шуруповерт, з яким він тепер працює. Тобі можу порадити магазин де його купувала, там є з чого обирати.
Поделиться32023-01-08 02:45:31
Привіт! Я можна сказати буду користуватися шуруповертом вперше, тому не дуже в них розуміюсь. Підкажи, будь ласка, який саме шуруповерт ти купувала чоловіку на подарунок, та в якому інтернет-магазині?
Поделиться42023-01-08 02:58:24
Я як жінка, теж не дуже в них розумілась, але відгуки людей допомогли зорієнтуватися. Придбала я не поганий шуруповерт акумуляторний Bosch EasyDrill 1200, в інтернет-магазині https://allo.ua/ua/shurupoverty/ в якому дуже великий вибір електроінструментів та не тільки, по хорошим цінам.
Цей шуруповерт оптимально підходить для швидкого початку робіт із загвинчування та свердління по дереву, металу та пластмасі. Вбудований світлодіодний ліхтар освітлює заготівлю, забезпечуючи хорошу видимість у будь-яких умовах роботи.
Поделиться52024-08-29 14:07:20
Доброї ночі всім! Планую весною починати ремонт у квартирі, і вже по маленьку купую все необхідне. Хочу купити шуруповерт, але не знаю який краще обрати. Порадьте якісний шурeповерт, та інтернет-магазин в якому його можна купити.
Шуроповерт лучше покупать аккумуляторный
Поделиться62024-08-29 14:09:24
Для ремонта в квартире я рекомендую обратить внимание на шуруповерты с хорошей мощностью и аккумуляторами длительного действия. Отличным выбором могут стать модели от брендов Makita или Bosch. Я лично покупал инструменты в интернет-магазине Profi-Trade https://profi-trade.com.ua/ru/ . Они предлагают широкий ассортимент ручного инструмента и расходных строительных материалов, и у них хорошие отзывы.