Доброго часу доби. Зараз купити стабілізатор напруги до 4000-5000 тисяч взагалі реально? Те що є по 1000 гриві я знаю, але якість їх мене не влаштовує, потрібен хороший стабілізатор напруги.
Купити стабілізатор напруги
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-12-24 23:50:11
Доброго ранку, шановний. Рекомендую вам вибирати стабілізатори відомої фірми, середньої цінової категорії, тоді точно є шанс придбати відмінний прилад який прослужить довго і захистить техніку від стрибків напруги.
Поделиться32022-12-24 23:50:26
Я щас на нічній, буду вдома подивлюся модель свого приладу, вже більше 15 років встановлений, чесно не знаю є з нього толк чи ні, проблем не було але очевидно, що толк є тому що часто світло блимає.
Поделиться42022-12-24 23:50:51
Привіт, зараз в магазинах є широкий вибір стабілізаторів напруги і ціни на них так само різні.
Ось наприклад в Жуку, можна купити стабілізатор напруги https://zhuk.ua/stabilizatori-naprugi/ від 1000 гривень без будь-яких проблем. Не знаю правда наскільки такий пристрій буде гарне за якістю, але думаю вам підійде. Або ж звертайте увагу на більш дорогі моделі стабілізаторів напруги. Дивіться, вибирайте, визначайтеся. Доставка товарів в них швидка.