форум для общения

Объявление

Вы можете зарабатывать деньги выполняя задания на от 100 долларов в месяц регистрация тут
-------------------------------------
Еще один сервис, где Вы можете хорошо зарабатывать - регистрация тут
Оплата за комментарии на форумах - регистрация тут
Выбор лучших обменников различных платежных сервисов и криптовалют можно посмотреть тут
Создать кошелек в интернете - можно тут

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » форум для общения » Разговоры на любые темы » Де можна автоматизувати бізнес?

Де можна автоматизувати бізнес?

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Підкажіть, де можна автоматизувати бізнес? У мене є працівники, хочу таку систему, куди їх можна буде додати та видати роботу, щоб вони на автоматі могли починати працювати і потім я просто стежив би, як вони це роблять і також переглядав би їхні звіти.

0

2

Дуже складно, мені особисто здається що таке навряд чи придумають, бо це вже надто круто буде, а якщо особливо говорити про доступність такої системи, то мені здається, що таке тільки в корпораціях є.

0

3

Ой, таки корпорації? Мені здається, що ні, можуть бути навіть не в корпораціях, тому що зараз вже таке вигадують, не здивуюся якщо пентагон скоро зламає звичайний користувач з інтернету.

0

4

VEaml написал(а):

Підкажіть, де можна автоматизувати бізнес? У мене є працівники, хочу таку систему, куди їх можна буде додати та видати роботу, щоб вони на автоматі могли починати працювати і потім я просто стежив би, як вони це роблять і також переглядав би їхні звіти.

Хто знає, але пентагон точно не зламають) Я ось особисто користуюся системою від Бітрікс24 https://www.bitrix24.ua/ вони автоматизують бізнес проекти і загалом бізнес, чи то інтернет магазин, чи навіть просто звичайна компанія з виконання чиїхось проектів.

Я користуюся ЦРМ системою від бітрікс24 вже протягом року, вона ніколи не давала збою і все працює злагоджено, якщо розробники додають оновлення, то перед цим вони його повністю підготовляють.

https://i.ibb.co/Kwm40jD/Livecrm-ua.png

0

5

Вы здесь » форум для общения » Разговоры на любые темы » Де можна автоматизувати бізнес?