форум для общения

Объявление

Вы можете зарабатывать деньги выполняя задания на от 100 долларов в месяц регистрация тут
-------------------------------------
Еще один сервис, где Вы можете хорошо зарабатывать - регистрация тут
Оплата за комментарии на форумах - регистрация тут
Выбор лучших обменников различных платежных сервисов и криптовалют можно посмотреть тут
Создать кошелек в интернете - можно тут

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » форум для общения » Разговоры на любые темы » Де придбати фен на чорну п'ятницю?

Де придбати фен на чорну п'ятницю?

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

На день народження дружини хочу подарувати фен для волосся, добре що перед цим святом є чорна п'ятниця, хоч гроши можна заощадити. Ось тільки я не знаю, яку модель брати і в якому магазині будуть хороші знижки.

0

2

В Україні не найкращі знижки, практично не реально заощадити гроші. Я ось два роки тому був у Польщі на заробітках, ось там справді добрі знижки, я звідти привіз одинадцятий Айфон.

0

3

Ви мені пропонуєте поїхати до Польщі?) Чому ви так думаєте, що в Україні, погані знижки, просто якщо ви почали говорити на цю тему, тоді аргументуйте свої слова, просто вони для мене поки що нічого не означають.

0

4

ProTexnik написал(а):

На день народження дружини хочу подарувати фен для волосся, добре що перед цим святом є чорна п'ятниця, хоч гроши можна заощадити. Ось тільки я не знаю, яку модель брати і в якому магазині будуть хороші знижки.

У 2021 році купував для коханої фен для волосся, вибрав модель Philips BHD274/00, отримав гарну знижку в день черной п'ятниці https://comfy.ua/ua/black-friday.html дружині подарунок дуже сподобався. Сам іноді взимку сушу голову, коли потрібно після душу терміново бігти з дому. Кохана ще робить усілякі укладання, вона в мене раніше була перукарем, тому зачіски робить собі самостійно.
Тільки я не можу вам гарантувати що буде знижка на цей фен, інакше виберете іншу модель від цього виробника.
https://i.postimg.cc/SxDFZBsS/2.jpg

Отредактировано Tuzik36 (2022-11-18 14:15:07)

0

5

Вы здесь » форум для общения » Разговоры на любые темы » Де придбати фен на чорну п'ятницю?