форум для общения

Объявление

Вы можете зарабатывать деньги выполняя задания на от 100 долларов в месяц регистрация тут
-------------------------------------
Еще один сервис, где Вы можете хорошо зарабатывать - регистрация тут
Оплата за комментарии на форумах - регистрация тут
Выбор лучших обменников различных платежных сервисов и криптовалют можно посмотреть тут
Создать кошелек в интернете - можно тут

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » форум для общения » Разговоры на любые темы » Чорна пятниця

Чорна пятниця

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Всім привіт. Може є тут люди, які знають що або про чорну п'ятницю в магазинах Жук? У нас просто днями вийшла з ладу пральна машинка, ось думаємо купити нову під час розпродажу.

0

2

Ви теж чекаєте? Теска, ой не так, ну ви мене зрозуміли)) будемо з вами друзями по нещастю, якщо цікаво, у мене навіть є рейтинг магазинів з процентною знижкою на чорну п'ятницю 2022 можу скинути в лс.

0

3

Комфі, Фокстрот, Ельдорадо, Жук, Містер Технолоджіс, АВС, а також інші магазини будуть брати участь в чорній п'ятниці, планують знижувати ціни до -30%, у вас є шанс що-небудь купити.

0

4

Все що вони пишуть, не відповідає дійсності. Тиждень до чорної п'ятниці вони піднімають ціни, а потім нібито їх знижують, але насправді ціна залишається така ж, як і була.
Один єдиний магазин, який дотримується всіх правил чорної п'ятниці https://zhuk.ua/black-friday/ це інтернет магазин Жук.
Минулого разу ми купили кілька одиниць техніки для дому, і в цьому році якщо зберемо грошей, то так само плануємо купити у них нову техніку. Тому раджу саме тут обирати те, що вас цікавить.

0

5

Вы здесь » форум для общения » Разговоры на любые темы » Чорна пятниця